در حال دریافت اطلاعات

لطفا منتظر بمانید!

اسناد مشابه

بررسی وضعیت اقتصادی ایران بعد از انقلاب

اقتصادی؛ کارخانه های تولیدی؛ جاسوسی اقتصادی؛

بررسی وضعیت اقتصادی ایران بعد از انقلاب

گزارش وضعیت ایران 1354

تحلیل حکومت پهلوی؛

گزارش وضعیت ایران 1354

شیوه نامه ارتباط با دولت انقلابی ایران

تحلیل انقلاب اسلامی؛ روابط سیاسی ایران و آمریکا؛

شیوه نامه ارتباط با دولت انقلابی ایران

گزارش تحلیل اقتصادی ایران بعد از انقلاب

اقتصادی؛ تحلیل انقلاب اسلامی؛

گزارش تحلیل اقتصادی ایران بعد از انقلاب

گزارش بررسی اهمیت رابطه با ایران

سیاسی؛ روابط دیپلماتیک حکومت پهلوی و آمریکا؛ روابط سیاسی ایران و آمریکا؛ اقتصادی؛ نفت؛ علمی وپژوهشی؛ ارتباطات دانشگاهی؛ بورسیه‌ها؛

گزارش بررسی اهمیت رابطه با ایران

برنامه ریزی سفارت برای تداوم حضور اقتصادی در ایران

اقتصادی؛ امور بانکی؛ جاسوسی اقتصادی؛

برنامه ریزی سفارت برای تداوم حضور اقتصادی در ایران

گزارش تحلیل نظرهای اقتصادی حامیان آیت اللّه خمینی

تحلیل انقلاب اسلامی؛

گزارش تحلیل نظرهای اقتصادی حامیان آیت اللّه خمینی

گزارش اقتضائات مساعدت های امنیتی آمریکا به ایران

حمایت از رژیم پهلوی؛ تحلیل حکومت پهلوی؛

گزارش اقتضائات مساعدت های امنیتی آمریکا به ایران

تحلیل انقلاب ایران توسط اسرائیل

تحلیل انقلاب اسلامی؛ رژیم صهیونیستی؛

تحلیل انقلاب ایران توسط اسرائیل

مقدمه و معرفی کتاب هشتم

سیاسی؛ ارتباطات با کشورهای همسایه؛ تحلیل حکومت پهلوی؛ روابط دیپلماتیک حکومت پهلوی و آمریکا؛

مقدمه و معرفی کتاب هشتم

موارد مرتبط

مورد مرتبطی یافت نشد!
سند شماره

نفوذ در شبکه اقتصادی کشور

موضوع سند

نفوذ در شبکه اقتصادی کشور
مشخصات ارسال سند

از:

محرمانه

به:

متن سند

جریانات اقتصادی (سرمایه داران)
بخش 5
خانواده روغنی مدت 27 سال آینده ٬ فروش ماشین های کارخانه فورد را در ایران پیش خرید کرده اند. در اکتبر ٬ در جریان ملاقاتی در لندن توافقی شد که کارخانه فورد تعهد کرده است برای تمام ماشین هایی که در خارج از ایران خریداری می شوند و بعداً به ایران آورده می شوند میزان چهار درصد کمیسیون به آقای روغنی تعلق بگیرد. بعدازاین توافق شرکت فوردخواستاراطلاعاتی درموردماشینهای داخل کشورشد. گفته می شود تمامی این اطلاعات در اختیار آنان گذاشته شده بود و دو مرتبه توسط نماینده های فورد بررسی شد؛ درحدود 500 ماشین مطرح است. و با روغنی در مورد مبلغ پرداختی به توافق رسیده. حالا آقای روغنی می خواهد بداند که چه موقع کمپانی فورد این پول را می خواهد به او بدهد.“
در سفری که روغنی به آمریکا کرده است نظر ناس راجع به او چنین است:
”روغنی مایل است که با پرشت صحبت کند و ممکن است به گفتگو محرمانه با دیگران نیز اظهار تمایل کند. وی به علت رابطه اش با امام خمینی ٬ می تواند منبع اطلاعاتی مفیدی از اطرافیان خمینی باشد.“
(ناس)
”نامه سولیوان به وزارت خارجه آمریکا در واشنگتن:
مبلغ پولی که او (روغنی) فکر می کند طلبکار است ٬ باید برای او جبران شود. این مشکل ظاهراً به حدود چهار سال پیش برمی گردد و هنوز حل نشده. از هر اطلاعاتی که شما می توانید در مورد موضع شرکت فورد و آمادگی آنها برای انجام پرداخت تهیه کنید ٬ قدردانی می شود.“
سولیوان
(افشاگری شماره )19
سولیوان در حین انقلاب اسلامی
”سولیوان می گوید: زاهدی درصدد است که عده ای از بازاریان که منافع شان از بسته بودن بازار به هم خورده بود ٬ به پاریس بفرستد تا خمینی از موضعش صرف نظر کند. او می گوید: اینها مردان قابل ملاحظه ای هستند که از اقتصاد هرج و مرج زده فعلی صدمه دیده اند.“
”مأمور سیاسی سفارت با جمشید ایرانپور که یکی از منابع خبری نزدیک در اصفهان است ٬ یک ملاقات طولانی داشت. ایران پور که در روزهای قبل از انقلاب روابط خوبی با دولت ٬ ساواک ٬ احزاب مذهبی ٬ انقلابیون و با سفارت آمریکا داشته است ٬ یک کنتراتچی وارد کننده و صادر کننده ثروتمند می باشد و در آینده نزدیک به آمریکا مهاجرت می نماید.“

نامه ناس به وزارت امور خارجه واشنگتن
”یکی از کارمندان قسمت اقتصادی که چهار سال تجربه کاری دارد می گوید: خیلی از ایرانیانی که قبلاً با او در اداره شان قرار ملاقات می گذاشتند و یا تلفنی به تقاضاهایش پاسخ می دادند حالا حداکثر می توانیم از ایشان ملاقات خصوصی و یا مکالمه تلفنی در شب بکنیم. اگر چه تعدادی از آنها به واسطه روابط گرم با ما خجالت می کشند که قرار ملاقاتهای تجارتی معمولی را ردکنند ٬ بنابراین مدام آن را به عقب می اندازند.“
(افشاگری شماره16 )
”هوشنگ رام رئیس بانک عمران در گفت وگو با سولیوان سفیر کبیر آمریکا در ایران:
1 هوشنگ رام رییس بانک عمران ومعتمد شاه درسیزدهم دسامبر به دیدن من آمد.اومی خواست به من اطلاع دهد که گروهی ازروشنفکران جوان را سازمان داده است که هدف آنهامعرفی وطرح زمینه های تازه ای در بحثهای سیاسی است ٬ که بین طبقه متوسط ایرانیان درجریان است. اوتمایل داشت بداند که این عمل می تواند به هر طریقی برای ما مثمر ثمر باشد. من گفتم که مایلیم با هر گروهی از این قبیل در تماس باشیم و امیدواریم که اینها بتوانند در اعتدال بخشیدن به صحنه سیاسی ایران سودمند باشند. با وجود این متذکر شدم که به نظر من مردم دقت زیادی برای بررسی مسایل سیاسی ندارند و این در حالی است که اقتصاد کشور در حال سقوط است. رام بلافاصله نظریه مرا مورد تأیید قرارداد و شرح مبسوطی راجع به مسایلی که بانکش با بانک مرکزی و ملی داشته است تعریف کرد.

سولیوان
(افشاگری شماره21)

منبع: اسناد لانه جاسوسی - جلد 1 - کتاب 1 - صفحه 83
تصاویر سند
CAPTCHA