Post
26306
صنعت نفت کویت
رویدادهای نفتی عمان در سال 1975
فهرست خلاصه پرونده های افرادی که از سفارت تقاضای ویزای مهاجرتی جهت اقامت دائم کرده اند
تحلیل وضعیت تولید نفت کویت
دورنمای نفتی عمان
صنعت نفت در قطر
تحلیل وضعیت کشورهای رو به رشد، امکانات نفتی، سیاستها و محدودیتها
گزارش تحولات انقلاب
مقدمه و معرفی اسناد کتاب 66
وضعیت اعتصابات اصلی در سرتاسر ایران تا 30 آذر
از: سفارت آمریکا - تهران
محرمانه
به: وزارت خارجه - واشنگتن
1357-08-11- 1978-11-02
متن سند
سند شماره (10)
تاریخ : 2 نوامبر 1978 - 11 آبان 1357
شماره : 10695
از : سفارت آمریکا - تهران
به : وزارت خارجه - واشنگتن
طبقه بندی : خیلی محرمانه
موضوع : وضعیت بخش نفتی ایران
1 - هوشنگ انصاری رئیس هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران صبح روز 2 نوامبر با آخرین اخبار در مورد تأسیسات نفتی به من تلفن کرد. او گفت که تولید تدریجا افزایش می یابد و امروز انتظار می رود میزان آن به 3/2 میلیون بشکه باشد. برنامه او این بود که با استفاده از همان پرسنل نظامی تولید را به میزان 4 میلیون بشکه در روز افزایش دهد.
نظریه: ما متعاقب گفتگو با انصاری، با مدیر عامل اسکو صحبت کردیم. و وی گفت که ارقام انصاری واقع گرایانه هستند. (پایان نظریه)
2 - او گفت پالایشگاه آبادان دارای پرسنل کافی بوده و امروز ظرفیت آن به 500 هزار بشکه می رسد. این اقدام برای جبران زیانهای مورد انتظار در شیراز و تبریز که پالایشگاههای آنها مورد تهدید تعطیلی قرار گرفته اند، لازم می باشد.
3 - من به انصاری گفتم این وقایع و اخبار با گزارشات روزنامه های صبح که اعلام نموده اند تولید به صفر رسیده است، مغایر می باشند. او گفت روزنامه ها با اطلاعات دروغین اعتصابیون تندرو تغذیه شده اند. من متذکر شدم شرکت نفت دارای کارمندان روابط عمومی فراوانی است که بایستی اخبار صحیح و واقعی را به مطبوعات بدهند. او قول داد تا آنان را فعال نماید.
4 - وی سپس به من گفت که در حال حاضر از فرودگاه تلفن می زند و قرار است که هم اکنون به مقصد نیویورک سوار هواپیما شود. او در 3 نوامبر با هنری کیسینجر و چند نفر دیگر به طور ناشناس ملاقات خواهد کرد. او انتظار دارد که در 4 نوامبر به تهران بازگردد. این عمل ممکن نیست از روی بصیرت و کاردانی باشد، بلکه به نظر می رسد از روی خونسردی است.سولیوان