در حال دریافت اطلاعات

لطفا منتظر بمانید!

اسناد مشابه

بررسی فعالیتهای آژانس ارتباطات بین المللی آمریکا در ایران

فعالیت‌های رسانه‌ای؛ برنامه‌های فرهنگی؛

بررسی فعالیتهای آژانس ارتباطات بین المللی آمریکا در ایران

اوضاع کنونی ایران و پیشنهاد راهکارها برای ادامه حیات در ایران

سیاسی؛ روابط خارجی ایران؛ اقتصادی؛ پیمانهای اقتصادی؛ غارت منابع و معادن؛ علمی وپژوهشی؛ ارتباطات دانشگاهی؛ فرهنگی و اجتماعی؛ برنامه‌های فرهنگی؛ تحلیل انقلاب اسلامی؛ نفت؛

اوضاع کنونی ایران و پیشنهاد راهکارها برای ادامه حیات در ایران

تلاش برای بازگشایی آژانس ارتباطات بین المللی جهت شناسایی و نفوذ

علمی وپژوهشی؛ ارتباطات دانشگاهی؛ برنامه‌های آموزشی؛ نفوذ علمی؛

تلاش برای بازگشایی آژانس ارتباطات بین المللی جهت شناسایی و نفوذ

آغاز به کار فعالیت های فرهنگی آژانس بین المللی ارتباطات و محدودیت های آن

فرهنگی و اجتماعی؛ برنامه‌های فرهنگی؛

آغاز به کار فعالیت های فرهنگی آژانس بین المللی ارتباطات و محدودیت های آن

گزارش مشکلات در روابط ایران و آمریکا 

سیاسی؛ روابط خارجی ایران؛ تحلیل انقلاب اسلامی؛

گزارش مشکلات در روابط ایران و آمریکا 

گزارش تحولات انقلاب اسفند 57

گزارش تحولات انقلاب؛ دولت موقت؛

گزارش تحولات انقلاب اسفند 57

گزارش روابط سیاسی اقتصادی ایران و آمریکا

تحلیل حکومت پهلوی؛ روابط سیاسی ایران و آمریکا؛

گزارش روابط سیاسی اقتصادی ایران و آمریکا

گزارشی پیرامون بخش امور کنسولی سفارت

روابط سیاسی ایران و آمریکا؛ سیاست‌های آمریکا در منطقه؛

گزارشی پیرامون بخش امور کنسولی سفارت

برنامه ریزی سفارت آمریکا برای ادامه نفوذ فرهنگی در ایران بعد از انقلاب

فعالیت‌های رسانه‌ای؛ برنامه‌های فرهنگی؛ نفوذ فرهنگی؛

برنامه ریزی سفارت آمریکا برای ادامه نفوذ فرهنگی در ایران بعد از انقلاب

دستور العمل فعالیت و حفظ سفارتخانه آمریکا

روابط خارجی ایران؛ تحلیل انقلاب اسلامی؛

دستور العمل فعالیت و حفظ سفارتخانه آمریکا

موارد مرتبط

مورد مرتبطی یافت نشد!
سند شماره 26

فعال سازی آژانس ارتباطات بین‌المللی

موضوع سند

فعال سازی آژانس ارتباطات بین المللی
مشخصات ارسال سند

از: آر. تی. کوران (آژانس ارتباطات بین المللی ـ امور خاور نزدیک )

محرمانه

به: آقای هارولد. اچ. ساندرز (وزارت امور خارجه امور خاور نزدیک)

1358-07-04- 1979-09-26

متن سند

ارتباطات دیپلماسی عمومی بین ایالات متحده و ایران

 

سند شماره (26)


آژانس ارتباطات بین المللی


خیلی محرمانه


26 سپتامبر 1979 - 4 مهر 1358


یادداشت برای آقای هارولد. اچ. ساندرز (وزارت امور خارجه امور خاور نزدیک)


از : آر. تی. کوران (- امور خاور نزدیک )


موضوع : ارتباطات دیپلماسی عمومی بین ایالات متحده و ایران، اکتبر 1979 - فوریه 1980




براساس مذاکرات در 7 سپتامبر در دفتر شما، سازمان ارتباطات بین المللی توافق دارد که برخی شناسایی های محتاطانه از فرصت های اضافی جهت ارتباط بین ایالات متحده و ایران در محدوده دیپلماسی عمومی برای چهار یا پنج ماه آینده در دستور کار باشد. ما به عنوان یک راهنمای عملی تلاش خواهیم نمود که ارتباطات نهادی را توسعه بخشیم، مفهومی از ارتباط که در 7 سپتامبر روی آن صحه گذاشته شد.


این روابط نهادی روی جریان دو طرفه ارتباطات تأکید خواهد نمود. در این زمان بایستی مشخص گردد که توسعه آنها بستگی به ایجاد یک جو اطمینان و احترام دارد. در مراحل اولیه روابط توسعه یافته شخصی دوستانه و با تفاهم اساسی می باشند. از طریق چنان توافق خصوصی، روابط نهادی قطعی دقیقی می تواند به وجود آید که در جای خودش می تواند روابط دو جانبه بیشتری را بپروراند. زمینه های احتمالی برای پیش قدم شدن در برقراری مجدد تماس شامل، ایران شناسی، انسان شناسی، علوم طبیعی، تدریس زبان انگلیسی و تربیت بدنی می باشد.


کار کمیسیون فولبرایت، اگرچه به طریقی ضعیف و نسبتا کم با برنامه های محدود جاری یکطرفه، (ایرانیان نسبت به ،ایالات متحده) هنوز ادامه دارد. ایالات متحده بایستی که حمایت مالی خود را از این عملیات به عنوان یک ارتباط اصلی نهادی و به خوبی استقرار یافته، بین مؤسسات آموزشی خصوصی و دولتی در هر دو کشور، حفظ نماید. به طور مشابه فعالیت های برنامه ریزی شده عاقلانه انستیتوی آمریکایی مطالعات ایران بایستی که مورد تشویق قرار گیرد. از طریق این روش کلی و با جواب به توصیه های کاردار و مأمور روابط عمومی خودمان، ما طرق زیر را برای برخی ابتکارات مهار شده که اگر مقامات ایرانی ما در روابط افزایش یافته جبران شده است، ممکن است مورد توجه قرار گیرند به کار می گیریم.


1- مسافرت هایی به ایران توسط محققین و شخصیت های اجتماعی که دقیقا انتخاب شده اند را پیشنهاد کنید. هر زمانی که امکان داشته باشد ترتیب مسافرت به طور خصوصی داده خواهد شد.


افراد بایستی که اعتبار و ارتباط به ایران امروز را داشته باشد.


2- دعوت از محققین اسلامی ایران و احتمالاً شخصیت های مذهبی ایران به مراسم سالگرد هجرت در ایالات متحده بایستی تشویق گردد. در جریان سفر باید رویدادها شامل نمایندگان مشابهی از دیگر جوامع اسلامی برای تأکید بر روی چند ملیتی بودن ماهیت مراسم باشد. تقبل مراسم به طور خصوصی بایستی با کمیته سالگرد هجرت که نقشی اساسی بازی می کند ترتیب داده شود.


3- با نهادهای خصوصی از قبیل بنیاد جانسون و یا سمینارهای دانشگاهی من جمله مرکز شرق - غرب در مورد آوردن گروه های محقق ایرانی به ایالات متحده برای در نظر گرفتن موضوعاتی که جدال انگیز نباشند، صحبت کنید. جلسات ترجیحا بایستی چند ملیتی باشند. زمینه های محتمل، ادبیات و نویسندگی پویا (خلاق) یا به طور عملی تر توسعه کتابخانه ها و علم کتابداری می باشند.


ص: 322




4- با چند مشاور دانشجویان خارجی و مأموران اداره پذیرش دانشگاه ها که به دقت انتخاب شده باشند و در اداره کردن دانشجویان اسلامی و ایرانی خبره و ماهر هستند برای:


الف) ارزیابی نیازها و گرایشات رو به تکامل دانشجویان ایرانی در این دوره تغییرات در ایران.


ب) جهت طرح ریزی برنامه هایی برای یک کنفرانس احتمالی دانشجویی یا دیگر انواع گفتگو در ایالات متحده و در یک زمان مساعد در آینده، همکاری داشته باشید.


5 - شناسایی (آشنایی با) مؤسسات آموزشی آمریکایی که در ارتباطات شرکت می کنند و یا دیگر عملیات مبادله آموزشی را در کشور ثالث اسلامی از قبیل عملیات دانشگاه نبراسکا در پاکستان را حمایت می کنند. شناسایی امکانات برای دعوت از دانشجویان و دانشگاهیان ایرانی برای شرکت در چنان سمینارهایی یا پروژه هایی که درک روشنفکرانه و تماسی مداوم را پرورش می دهد.


6- افزایش تدریس انگلیسی آژانس ارتباطات بین المللی انجمن ایران و آمریکا و مؤسسات فرهنگی را در حال حاضر به شرط آنکه ادعاهای اداری برای توقیف ها و خسارت های گذشته از طرف مقامات ایرانی مورد قبول قرار گرفته باشد، مورد توجه قرار دهید.


7- هوشیار باشید که از فرصت ها برای دعوت ایرانی ها برای شرکت در برنامه های مبادله بین منطقه ای خصوصا برنامه های مربوط به رسانه های گروهی استفاده جویید.


تذکر: رادیو صدای آمریکا طرح هایی را برای افزایش زمان و پخش برنامه ها به زبان فارسی را به یک ساعت در روز در حدود سال نو مورد تأیید قرار می دهد. صدای آمریکا یک برنامه صبحگاهی 30 دقیقه ای اضافه می کند که اخبار و مطالب مرتبط با خبرها را مطرح می نماید و نیز یک برنامه سی دقیقه ای را به برنامه نیم ساعته شامگاهی فعلی اضافه می نماید. برنامه تمدید شده شبانگاهی فرصتی بزرگتر برای پوشش عمیق تر موضوعات فرهنگی فراهم می نماید. ملاحظات این مطالب را تحت پوشش قرار می دهند:


وقایع در ایران خارج از حدود سیاسی، شامل یک سری مطالبی در مورد مراکز و مطالعات اسلامی ایران در ایالات متحده و گفتگوهایی با محققین آمریکایی و ایران شناسان و شخصیت های ملی شایسته که نمایانگر یک طیف وسیع از نقطه نظرات سیاسی و سیاست خارجی می باشند.

 

منبع: کتاب اسناد لانه جاسوسی - جلد 2 - کتاب 2 - صفحه 322
تصاویر سند